ویزای تحصیلی

مقدمه

بطور یقین مطمعن ترین ، راحت ترین و کم خطر ترین روش جهت مهاجرت اقدام برای اخذ ویزای تحصیلی میباشد .این ویزا برای افرادی که قصد تحصیل در تمامی مقاطع تحصیلی را دارند تعبیه شده است .فردی که جهت اخذ این نوع ویزا اقدام میکند قادر است برای همراه خود نیز درخواست ویزا دهدکه در صورت مثبت بودن جواب افسر سفارت میتوانند باهم جهت مهاجرت اقدام نمایند .معمولا به فرد متقاضی اجازه بیست ساعت کار قانونی در هفته میدهند که بتواند قدری از هزینه های زندگی خود را کاهش دهد. حقوق این افراد معمولا ساعتی ده تا پانزده ( دلار - یورو - پوند و...) بسته به کشورمحل اسکان متغیر میباشد . محل اسکان فرد متقاضی میتواند در خوابگاه ، منزل یکی از دوستان یا اقوام یا آپارتمان اجاره ای در شهر محل سکونت باشد و کاملا دلخواه میباشد. یکی از دلایل مهم جهت موافقت با ویزای تحصیلی ارائه مدارک کامل و قوی و شرایط سنی مناسب میباشد به عنوان مثال یک شخص پنجاه ساله فاقد مدرک زبان خارجه توقعی جهت اخذ ویزای تحصیلی نداشته باشد . زمان درخواست پذیرش بسته به نوع مدرسه - کالج یا دانشگاه متغییر میباشد و هر کدام زمانبندی خاص ثبت نام خود را دارند.

بطور کلی دو مرحله اصلی جهت اخذ ویزای تحصیلی وجود دارد که عبارتند از 

1- ارائه مدارک مورد نیاز به مدرسه - کالج یا دانشگاه جهت اخذ پذیرش

2- ارائه مدارک مورد نیاز به سفارت جهت اخذ ویزا

مدارک مورد نیاز جهت ارائه به کالج و سفارت

  مدارکی که بیانگر تمکن مالی فرد متقاضی میباشد( سند ملکی - گردش مالی شش ماهه - گواهی سپرده بانکی - نامه تمکن مالی) 

ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی

عکس

رزومه

انگیزه نامه

معرفی نامه

ترجمه رسمی آخرین مدرک تحصیلی 

ترجمه رسمی ریز نمرات

مدرک معتبر زبان

گواهی عدم سوء پیشینه کیفری

گواهی عدم اعتیاد

پاسپورت

کارت پایان خدمت

سوابق بیمه

سوابق شغلی

 

هزینه ها : 

1 - هزینه تکمیل فرم ثبت نام و ارسال مدارک مربوطه به مدرسه ، کالج ، یا دانشگاه مد نظر بسته به نوع این کالج ها متغیر میباشد اما بطور میانگین بین پنجاه تا دویست دلار - پوند ویا یورو میباشد . بدیهی است که ثبت نام و ارسال مدارک به برخی از این موسسات رایگان میباشد. ( دانش آموز یا دانشجو جهت بالا بردن شانس پذیرش خود میبایست تعداد دو یا چند کالج را جهت ثبت نام انتخاب نماید که در صورت رد شدن یکی از درخواست ها چشم امید به کالج دیگر داشته باشد.انتخاب تعداد درخواست ثب نام کالج کاملا اختیاری میباشد و فرد متقاضی میتواند حتی ده درخواست نیز ثبت نماید

2- هزینه ویزای تحصیلی و انگشت نگاری شصت یورو میباشد که میایست بصورت نقد در سفارت پرداخت شود

3- رزرو وقت سفارت جهت انگشت نگاری کاملا رایگان میباشد 

4- شهریه دانشگاه با توجه نوع کشور - رشته و نوع کالج متغیر میباشد اما بطور میانگین شهریه کالج سالانه بین پنج تا سی هزار دلار میباشد

5- هزینه خوراک و مسکن نیز با توجه به نوع کشور ، محل اسکان و متغیر میباشد اما بطور میانگین این هزینه ها ماهانه بین 750 تا 1000 دلار میباشد

6- تعرفه آکادمی تخصصی زبان پویا جهت اخذ پذیرش تحصیلی صد دلار میباشد

زمانبندی : 

تهیه - جمع آوری - ترجمه و آماده سازی مدارک ( دو تا چهار هفته ) 

جواب پذیرش تحصیلی و اقدام همزمان جهت رزرو وقت سفارت  ( چهار تا دوازده هفته) 

بررسی مدارک توسط افسر سفارت و اعلام جواب نهایی ( چهار تا شانزده هفته ) 

نکات کلی 

1 - اخذ پذیرش از کالج یا دانشگاه صرفا به معنای دریافت ویزا نمیباشد چراکه پس از دریافت پذیرش ، نامه پذیرش به همراه بقیه مدارک مربوطه به سفارت تحویل داده میشود وسپس افسر سفارت جواب نهایی را اعلام میکند ( ممکن است دانشجو هزینه اپلای را پرداخت کرده باشد و بطور همزمان از سه کالج پذیرش گرفته باشد اما افسر سفارت بنا به دلایلی ویزای وی را رد کند.

2- جهت دریافت نامه پذیرش برخی از دانشگاه ها یک سوم و برخی دیگر نصف شهریه سالانه را اخذ نموده و سپس به فرد متقاضی نامه پذیرش را اعطا مینمایند. بدیهی است که برخی دیگر ابتدا شهریه ای دریافت نمیکنند و شهریه دانشگاه را میبایست به صورت فیزیکی در خاک کشور مقصد پرداخت نمود.

3- هرچه مدارک معتبر تر - کامل تر و قوی تر باشد شانس فرد متقاضی جهت اخذ بورسیه تحصیلی افزایش میابد

آکادمی تخصصی زبان پویا جهت رفاه حال کاربران گرامی و همچنین برطرف نمودن تمامی نیاز های کاربران خود نسبت به ترجمه رسمی و غیر رسمی مدارک  - تهیه رزومه و انگیزه نامه و دیگر موارد در خدمت این دسته از کاربران گرامی میباشد.

جهت رفاه حال کاربران گرامی و همچنین برطرف نمودن تمامی نیازهای کاربران آکادمی تخصصی زبان پویا قصد دارد بصورت شبانه روزی به کاربران گرامی در خصوص امور مربوط به ویزای تحصیلی مشاوره دهد.جهت کسب اطلاعات بیشتر به منوی مشاوره رجوع فرمایید.

لیست رشته ها و دانشگا های معتبری که آکادمی زبان پویا نسبت به پذیرش تحصیلی آنها اقدام مینماید به شرح زیر میباشد : 

1-

2-

3-